Groepstent comfort /10PERSonen

Groepstent huren – comfort

Kampera is gespecialiseerd in tentenverhuur voor groepen. Voor het huren van veel tenten voor bijv. groepen van 10 – 300 personen kunt u bij ons terecht. Wij verhuren 3 soorten tenten.  De tipi basic (6-7 personen), tipi complete (10 personen en de tipi deluxe (geschikt voor 10 personen).  Deze groepstenten zijn uitermate geschikt voor het opzetten van een tentenkamp t.b.v. evenementen, festivals, sporttoernooien maar ook voor bijv. slaapfeestjes en is een zeer geschikt alternatief voor de legertent. 

We hebben zelf een groot aantal tipi groepstenten beschikbaar waarmee u een tentenkamp kunt opbouwen voor circa 200 personen.  Indien er meer tenten nodig zijn, dan werken hiervoor prettig samen met een ander tentenverhuurbedrijf (wel met dezelfde tipi tenten). Wij kunnen u hiervoor een offerte op maat leveren. 

Ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. De tenten zijn per stuk te huur. We leveren de tent bij u thuis af en na gebruik retourneert u de tent via een postNL servicepunt bij u in de buurt. 
 
 

CORONA UPDATE:

Het Coronavirus heeft heel de wereld zijn zijn greep. Wij hopen dat u gezond blijft en zich aan de regels van het RIVM houdt! Het RIVM legt op dat o.a. “vergunde” festivals, bijeenkomsten” tot 1 juni 2020 niet meer mogen plaatsvinden. Dit heeft misschien voor u tot gevolg dat uw activiteit niet meer door kan gaan. 

Bij het boeken van een tent gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden die op onze website genoemd staan, algemene voorwaarden, Kampera maakt hierop echter een uitzondering. U kunt kosteloos annuleren indien uw activiteit voor 1 juni 2020 plaatsvind. Mocht uw activiteit na 1 juni plaatsvinden maar wilt u desondanks wel annuleren dan is hier begrip voor, echter blijven de annuleringsvoorwaarden van Kampera dan van kracht. Ook kunt u er voor kiezen om een andere datum te huren in 2020 of 2021. 

Tipi Comfort
groepstent 10 pers.

GROEPSTENTEN VA. €115,- / WEEKEND
Nieuw binnen!

Tipi deluxe
groepstent 10 pers.

MINIMALE AFNAME 3 TENTEN

tipi-Comfort groepstent10 pers.

De tipi complete groepstent is voorzien van een stevig vast grondzeil, heeft een lichtgewicht polyester doek en is geschikt voor maximaal 10 personen. Omdat deze tent slechts 2 stokken heeft (één in het midden en één bij de ingang) is de opzettijd slechts 15-20 minuten. Deze groepstent heeft een hoogte van 3,5 meter en een diameter van 5 meter.

Deze groepstent is te verzenden binnen Nederland, gemakkelijk te vervoeren vanwege het gewicht van slechts 15kg.

Als pakket heeft de tent slechts een afmeting van ca. 25x25x90cm.

Voordelen tipi comfort

Verzenden mogelijk

Wij versturen onze tenten met postNL of per koerier. De tenten worden geleverd in een stevige doos. Na gebruik kunt u de tent inleveren bij een postNL punt bij u in de buurt

Opzettijd: 15 minuten

Deze tipi deluxe groepstent bevat slechts 2 stokken. De opzettijd is slechts 15 - 20 minuten. Zelfs voor de minder ervaren kampeerder 😉

10 personen

De tent is geschikt voor 10 personen. Hierdoor is de tent uitermate geschikt voor groepen.

Tarieven tipi comfort 10 pers.

Weekendtarief

TIPI Comfort
115


 • vrijdag - maandag
 • Extra dagen huren - €20 / dag
 • borg €100,-
 • Bezorging mogelijk
Popular

Weektarief

TIPI comfort
165


 • zaterdag - zaterdag (in overleg dagen mogelijk)
 • Extra dagen huren - €20/ dag
 • borg €100,-
 • Bezorging mogelijk

Bezorging incl. retour

30,-


 • Levering met postNL/ wij versturen al op woensdag, U betaald hiervoor geen extra huurkosten.
 • EXPRESS zending voor €20- extra. Gegarandeerde levering op donderdag voor 17:00 uur per koerier.
 • Incl. retourzending via postNL servicepunt.
Contact / reservering