Easy up partytent huren

Partytent huren in Roden, Leek, Peize, Tynaarlo, Vries of Groningen? Voor het huren van een partytent bent u bij ons aan het juiste adres. De easy up partytent (3×6) die u kunt huren is van professionele kwaliteit en staat in slechts enkele minuten! Geen gedoe met stangen, maar een degelijk uitklapsysteem met palen van 4cm diameter.

De partytent die u kunt huren is eenvoudig te vervoeren en past zelfs in een VW polo, mits de bijrijdersstoel omlaag kan. Uiteraard zit er een duidelijke opzetinstructie bij en staat de tent over het algemeen in enkele minuten vanwege het snel-opzet systeem.

De partytent op de foto is niet geheel afgesloten, dit is echter wel mogelijk. In totaal zitten er 4 zijwanden bij de 3×6 partytent zodat deze geheel is af te sluiten. Dit is tijdens de koudere periodes wel zo aangenaam, zo blijft de warmte in de partytent.

Ook kunt u er extra accessoires bij huren zoals statafels, electrische heaters,  buffettafels etc. Een overzicht van de kosten wordt in onderstaand overzicht weergegeven.

Tarieven 2018

 Tarieven per 4/5 dagen – 2018 (bijv. donderdagavond ophalen, maandag retour), andere dagen zijn in overleg ook mogelijk.

Tarieven partytent verhuur

De borg bedraagt 100 euro. Dit bedrag krijgt binnen 7 dagen gecrediteerd op uw rekening indien u de tent weer schoon en zonder beschadiging retour brengt.

——————————————————————————————————————

DIRECT RESERVEREN?

Voor een reservering hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

– data dat u wenst te huren;

– adres

– telefoonnummer

– voorkeur afhaaldag: donderdagavond of vrijdag overdag.

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar tot 18.30 uur op 050 85 12 108.

Vul uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Zoektermen: Partytent verhuur Roden, Partytent huren in Leek, Peize. Tuinfeest met tent, Partytenten te huur.