Tentenverhuur TIPI BASIC 6-7PERS.

Groepstentenverhuur – tipi basic

Kampera is gespecialiseerd in tentenverhuur voor groepen. Voor het huren van veel tenten voor bijv. groepen van 10 – 300 personen kunt u bij ons terecht. Wij verhuren 3 soorten tenten.  De tipi basic (6-7 personen), tipi comfort (geschikt voor 10 personen) en de tipi deluxe (geschikt voor 10 personen).  Deze groepstenten zijn uitermate geschikt voor het opzetten van een tentenkamp t.b.v. evenementen, festivals, sporttoernooien maar ook voor bijv. slaapfeestjes. De tenten zijn lichter en veel makkelijker op te zetten dan de legertent en is daarom een prima alternatief. 

We hebben zelf een groot aantal tipi groepstenten beschikbaar waarmee u een tentenkamp kunt opbouwen voor circa 300 personen. Wij kunnen u hiervoor een offerte op maat leveren. 

Ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. De tenten zijn per stuk te huur. We leveren de tent bij u thuis af en na gebruik retourneert u de tent via een postNL servicepunt bij u in de buurt.
 

tipi basic groepstent
6-7 personen

De tipi basic groepstent is een lichtgewicht groepstent voor maximaal 6- 7 personen (Gerekend met respectievelijk matjes/standaard luchtbedden). Deze tent is van polyester, lekker licht en daarom zeer geschikt om goedkoop per pakketdienst naar u te verzenden. Vanwege het polyester doek droogt de tent snel en pakt u na het kampeerweekend de tent eenvoudig en droog op. De opzettijd is slechts 15 minuten.

De tent heeft een hoogte van 3 meter en een diameter van 4 meter. Geschikt voor 6-7 personen.

 

Voordelen tipi basic

Verzenden mogelijk

Wij versturen onze tenten per pakketpost van A7logistic. De tenten worden geleverd in een stevige doos. Na gebruik kunt u de tent inleveren bij een postNL punt bij u in de buurt

Opzettijd: 15 minuten

Deze tipi basic groepstent bevat slechts 2 stokken. Vanwege het polyesterdoek droogt de tent ook weer snel. De opzettijd is slechts 15 - 20 minuten. Zelfs voor de minder ervaren kampeerder 😉

6-7 personen

De tent is geschikt voor 6-7 personen. 6 pers. op luchtbed of 7 personen met een matje.

Tarieven tipi basic 6-7 pers.

Weekendtarief

TIPI BASIC
110


 • vrijdag - maandag
 • Extra dagen huren - €20 / dag
 • borg €100,-
 • Bezorging mogelijk
Popular

Weektarief

TIPI BASIC
155


 • zaterdag - zaterdag (in overleg dagen mogelijk)
 • Extra dagen huren - €20 / dag
 • borg €100,-
 • Bezorging mogelijk

Bezorging incl. retour

35,-


 • Standaard verzending per pakketpost (via koerier). We verzenden op woensdag. gem.levertijd 1-2 dagen.
 • Meer zekerheid EXPRESS zending voor maar €20- extra. Jouw tent wordt een dag eerder verzonden.
 • Incl. retourzending via postNL servicepunt.
Popular
Contact / reservering

!! Let op: Dit Formulier werkt niet voor iPhone
Stuur ons dan een mail naar info@kampera.nl !!