Groepstent tipi deluxe/10PERSonen

Groepstent verhuur TIPI deluxe (MINIMALE AFNAME 3 tipi deluxe tenten)

Kampera is gespecialiseerd in tentenverhuur voor groepen. Voor het huren van veel tenten voor bijv. groepen van 3 – 300 personen kunt u bij ons terecht. Wij verhuren 3 soorten tenten.  De tipi basic (6-7 personen), tipi comfort (10 personen) en de tipi deluxe (geschikt voor 10 personen).  Deze groepstenten zijn uitermate geschikt voor het opzetten van een tentenkamp t.b.v. evenementen, festivals, sporttoernooien maar ook voor bijv. slaapfeestjes en is een zeer geschikt alternatief voor de legertent. 

Ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. De tenten (Tipi basic en comfort) zijn per stuk te huur. We leveren de tent bij u thuis af en na gebruik retourneert u de tent via een postNL servicepunt bij u in de buurt. 

 

CORONA UPDATE:

Het Coronavirus heeft heel de wereld zijn zijn greep. Wij hopen dat u gezond blijft en zich aan de regels van het RIVM houdt! Het RIVM legt op dat o.a. “vergunde” festivals, bijeenkomsten” tot 1 juni 2020 niet meer mogen plaatsvinden. Dit heeft misschien voor u tot gevolg dat uw evenement niet meer door kan gaan. 

Bij het boeken van een tent gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden die op onze website genoemd staan, algemene voorwaarden, Kampera maakt hierop echter een uitzondering. U kunt kosteloos annuleren indien uw evenement voor 1 juni 2020 plaatsvind. Mocht uw evenement na 1 juni plaatsvinden maar wilt u desondanks wel annuleren dan is hier begrip voor, echter blijven de annuleringsvoorwaarden van Kampera dan van kracht. Ook kunt u er voor kiezen om een andere datum te huren in 2020 of 2021. 

 

tipi-deluxe groepstent10 pers.

De tipi deluxe groepstent is voorzien van een stevig grondzeil, heeft een stevig katoenen doek en is geschikt voor maximaal 10 personen. Omdat deze tent slechts 2 stokken heeft (één in het midden en één bij de ingang) is de opzettijd slechts 15-20 minuten. Deze groepstent heeft een hoogte van 3,5 meter en een diameter van 5 meter.

Deze groepstent is te verzenden binnen Nederland.

 

 

Voordelen tipi deluxe

Verzenden mogelijk

De TIPI deluxe tenten versturen wij per minipallet. Tenten worden op woensdag verzonden op donderdag (voo 17.00) uur geleverd.

Opzettijd: 15 minuten

Deze tipi deluxe groepstent bevat slechts 2 stokken. De opzettijd is slechts 15 - 20 minuten. Zelfs voor de minder ervaren kampeerder 😉

10 personen

De tent is geschikt voor 10 personen. Hierdoor is de tent uitermate geschikt voor groepen.

Meerdere tenten op voorraad

Ook geschikt voor festivals / toernooien / events

Tarieven tipi deluxe 10 pers.
minimale afname 3 tenten

3 tipi's deluxe
30 pers.

prijzen inclusief BTW
350
/ 3 tipi's


 • vrijdag voor 17.00 - maandag
 • Extra dagen huren - €75 / dag
 • borg €450,-
 • Bezorging mogelijk
Popular

extra tipi's nodig?

Prijzen inclusief BTW
100
/ stuk


 • vrijdag voor 17.00 - maandag
 • Extra dagen huren - €20 / dag
 • borg €150,-
 • Bezorging mogelijk

Bezorging minipallet
incl. retour*

125,-


 • Levering met A7logisics - afleveren vrijdag - afhalen op maandag
 • LET OP!!
  Om de kosten laag te houden versturen wij met mini pallets! Bij meer dan 6 gelden er andere tarieven. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan.
Contact / reservering