Kampera is gespecialiseerd in tentenverhuur voor groepen. Voor het huren van veel tenten voor bijv. groepen van 10 – 250+ personen kunt u bij ons terecht. Wij verhuren 2 soorten tenten.  De tipi basic (6-7 personen) en de tipi deluxe (geschikt voor 10 personen).  Deze groepstenten zijn uitermate geschikt voor het opzetten van een tentenkamp t.b.v. evenementen, festivals, sporttoernooien maar ook voor bijv. slaapfeestjes. 

We hebben zelf een groot aantal tipi groepstenten beschikbaar waarmee u een tentenkamp kunt opbouwen voor circa 150 personen.  Maar ook als u tenten zoekt voor groepen van ca. 300 personen kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor prettig samen met een ander tentenverhuurbedrijf (wel met dezelfde tipi tenten). Wij kunnen u een offerte op maat leveren.

SEATZAC TIP: Lekker relaxed zitten voor jouw tent? Huur er een Seatzac bij!

Los voor €10-

6 stuks voor €55

8 stuks voor €70,-

10 stuks voor €85,-

 

Wij verhuren ook aan particulieren voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of een weekend weg met vrienden. Kortom bij Kampera tentenverhuur bent u voor het huren van groepstenten aan het juiste adres.

TIPI BASIC groepstent (max 6-7 personen) / vanaf € 70,-

De tipi basic groepstent is een lichtgewicht groepstent voor maximaal 6- 7 personen (6 – 7 personen). Deze tent is van polyester, lekker licht en daarom zeer geschikt om goedkoop per pakketdienst naar u te verzenden. Vanwege het polyester doek droogt de tent snel en pakt u na het kampeerweekend de tent eenvoudig en droog op. Omdat deze tent slechts twee stokken heeft is de opzettijd slechts 15 minuten.

De tent heeft een hoogte van 2.5 meter en een diameter van 4 meter. Geschikt voor 6-7 personen (Gerekend met standaard luchtbedden/matjes).

Tarieven TIPI Basic groepstent:

  • Weekend vrijdag – maandag : €70,-
  • Week zaterdag – vrijdag: €122,50
  • TIP!! Huur er 6 hippe Seatzac’s bij voor slechts €55,- of 8 st. voor €70,-
  • In overleg zijn ook andere dagen mogelijk. Extra dagen huren kan ook voor €15,- per dag
  • De borg bedraagt €150,- per tent.

Wij bezorgen deze tenten door heel Nederland voor €20,- per stuk. Dit is incl. gratis retourzending.

 

Ook bedrijven en studenten huren bij ons. Voor de studenten Bruisweken in Zwolle heeft Buro Ruis dit filmpje gemaakt. Geeft ook een leuke impressie van hoe de tent aangekleed kan worden en hoe waterdicht hij wel niet is!!

TIPI LUXE groepstent (max 10 personen) / Vanaf €100,-

De tipi deluxe groepstent is voorzien van een stevig grondzeil, heeft een stevig katoenen doek en is geschikt voor maximaal 10 personen. Omdat deze tent slechts 2 stokken heeft (één in het midden en één bij de ingang) is de opzettijd slechts 15-20 minuten. Deze groepstent heeft een hoogte van 3,5 meter en een diameter van 5 meter

Tarieven TIPI Luxe groepstent: 

  • Weekend vrijdag – maandag : €100,-
  • Week zaterdag – vrijdag: €140-
  • TIP –> Huur er 8 Hippe Seatzac’s bij voor €75,- of 10 st. voor €85,-
  • In overleg zijn ook andere dagen mogelijk. Extra dagen huren kan ook voor €20,- per dag
  • De borg bedraagt €150,- per tent.

Wij bezorgen deze tenten door heel Nederland voor €30,- per tent. Dit is incl. retourzending.

Uitleg verzenden tipi groepstenten: 

<3 groepstenten:

De tipi groepstenten zijn compact te verpakken en daarom geschikt om te versturen met de pakket dienst van postNL. Wij sturen een pakketlabel mee voor de gratis retourzending. Na gebruik van de tent levert u het pakket weer in bij een postNL servicepunt bij u in de buurt. De totale kosten bedrag :

Tipi Basic: € 20,- (afleveren €10,-  – retour €10,-)

TIPI deluxe: €30,- (afleveren €15,- en retour €15,-)

>3 groesptenten:

Indien er meer dan 3 groepstenten gehuurd worden is het handiger en voordeliger om te versturen met een koeriersdienst (pallet). Hiervoor wordt een offerte op maat opgesteld.

——————————————————————————————————————

DIRECT RESERVEREN?

Voor een reservering hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

– data dat u wenst te huren;

– adres

– telefoonnummer

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar tot 18.30 uur op 050 85 12 108.

Vul uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk reageren.