TIPI huren - BASIC 6-7PERS.

Tipi huren – tipi basic

Bij Kampera kan je een tipi huren voor elke gelegenheid. Zo kan je bij ons terecht voor het huren van tipi tenten voor bijv. tentenkampen voor evenementen, festivals, sporttoernooien maar ook voor bijvoorbeeld slaapfeestjes. De tipi tent Basic is een lichtgewicht tipi die je in 15 minuten hebt opgezet. Het is dan ook een prima alternatief voor de legertent.

We hebben zelf een groot aantal tipi groepstenten beschikbaar waarmee u een tentenkamp kunt opbouwen voor circa 400 personen. Wij kunnen u hiervoor een offerte op maat leveren. Maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. De tenten zijn per stuk te huur. 

SNELLE BEZORGING IN HEEL NEDERLAND

Laat jouw tipi tent gemakkelijk bezorgen en retourneren via Kampera Outdoor. Dit kan al vanaf €35 euro (inclusief retourzending). Wij bezorgen door heel Nederland zodat je de deur niet uit hoeft! Grotere aantallen tipi tenten versturen we per pallet.

EEN TIPI TENT HUREN BIJ KAMPERA OUTDOOR: HOE BEGIN JE?

Als je geïnspireerd bent om een tipi tent te huren bij Kampera Outdoor, bekijk dan onze selectie en kies de tent die het beste bij jouw groep past. Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat de tent op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

We hebben 4 soorten tipi tenten in de verhuur. In de Tipi basic kunnen 6-7 personen overnachten, in onze andere tenten 9-10 personen. Waarom kiezen voor de Tipi basic? Weinig gewicht, je neemt hem overal mee naar toe (12kg), neemt weinig ruimte in beslag (4m diameter ipv 5m) en deze tipi is aantrekkelijk geprijst (€110,- per weekend). 

 

tipi basic groepstent
6-7 personen

De tipi basic groepstent is een lichtgewicht groepstent voor maximaal 6- 7 personen (Gerekend met respectievelijk matjes/standaard luchtbedden). Deze tent is van polyester, lekker licht en daarom zeer geschikt om goedkoop per pakketdienst naar u te verzenden. Vanwege het polyester doek droogt de tent snel en pakt u na het kampeerweekend de tent eenvoudig en droog op. De opzettijd is slechts 15 minuten.

De tent heeft een hoogte van 3 meter en een diameter van 4 meter. Geschikt voor 6-7 personen.

 

Voordelen huren tipi basic

Verzenden mogelijk

Wij versturen onze tenten per pakketpost van A7logistic. De tenten worden geleverd in een stevige doos. Na gebruik kunt u de tent inleveren bij een postNL punt bij u in de buurt

Opzettijd: 15 minuten

Deze tipi basic groepstent bevat slechts 2 stokken. Vanwege het polyesterdoek droogt de tent ook weer snel. De opzettijd is slechts 15 - 20 minuten. Zelfs voor de minder ervaren kampeerder 😉

6-7 personen

De tent is geschikt voor 6-7 personen. 6 pers. op luchtbed of 7 personen met een matje.

Tarieven Tipi huren: basic 6-7 pers.

Weekendtarief

TIPI BASIC
110


 • vrijdag - maandag
 • Extra dagen huren - €20 / dag
 • borg €100,-
 • Bezorging mogelijk
Popular

Weektarief

TIPI BASIC
155


 • zaterdag - zaterdag (in overleg dagen mogelijk)
 • Extra dagen huren - €20 / dag
 • borg €100,-
 • Bezorging mogelijk

Bezorging incl. retour

35,-


 • Standaard verzending per pakketpost (via koerier). We verzenden op woensdag. gem.levertijd 1-2 dagen.
 • Meer zekerheid EXPRESS zending voor maar €20- extra. Jouw tent wordt een dag eerder verzonden.
 • Incl. retourzending via postNL servicepunt.
Popular

Tipi huren?
Contact / reservering

!! Let op: Dit Formulier werkt niet voor iPhone
Stuur ons dan een mail naar info@kampera.nl !!