Veelgestelde vragen F.A.Q.

Zijn de tenten ook te huur voor particulieren?

Jazeker, zowel particulieren als zakelijke klanten zijn welkom bij ons.

Hoe worden de tenten verstuurd?

Wij versturen de tenten in een stevige doos. Het gewicht is afhankelijk van de de tent (basic is ca. 15kg, de deluxe ca. 25kg). Wij versturen met postNL of met een koerier. E.e.a. afhankelijk van de hoeveelheid tenten. De tenten worden verzekerd zonden. Dit betekend dat u een handtekening moet zetten voor ontvangst van het pakket. U dient dus thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Het pakket wordt doorgaans ook niet bij de buren afgeleverd. Mocht u niet thuis zijn op moment van afleveren, dan zal de bezorger een dag later terugkomen. U krijgt van ons een tracktrace code opgestuurd zodat u het pakket kunt volgen. 

Hoe moet ik de tent retourneren?

In de verzenddoos zit een verzendlabel, na gebruik plaatst u de tent in de doos en plakt u het label op de doos. Het pakket kunt u inleveren bij een postNLpunt bij u in de buurt. Let er op dat u het bonnetje (afgiftebewijs) goed bewaard. Mocht een pakket onverhoopt zoek raken, dan zullen wij naar deze bon vragen.

Kan ik de tent ook afhalen?

Ja, dit is mogelijk in Roden (Drenthe). Wij werken op afspraak. 

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

Na retourneren van de tent zullen wij de tent inspecteren. We controleren of de tent schoon en in dezelfde staat is als u deze van ons heeft ontvangen. Hiervoor hanteren wij een uiterst termijn van 14 dagen. We crediteren het bedrag op de rekening waarvan u het huurbedrag heeft gestort. 

Kan ik de groepstenten alleen opzetten?

Dit is mogelijk, echter we raden aan om dit met 2 personen te doen. 

Uit hoeveel zakken bestaan de tenten?

De tipi basic heeft één zak van ca. 80cm x 35cm diameter. De Tipi deluxe is 95cm x 45cm diameter.

 

Tipi basic
Groepstent 6-7 pers.

Groepstent vanaf €75,- per weekend

Contact / vragen?

050 85 12 108

Bereikbaar van 10:00 – 17:00

Adres: Zijpendaal 35 / Roden

Email info@kampera.nl