tenten huren / comfort /10PERSonen

Comfort tenten huren

Kampera Tentenverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van groepstenten. Wil je tenten huren voor een groep van 10 tot 300 personen, bij ons kunt u terecht voor het huren van grote aantallen tenten. We bieden vier soorten tenten aan: de Tipi Basic tent (geschikt voor 6-7 personen), Tipi Comfort tent(voor 10 personen), Tipi Deluxe tent(eveneens geschikt voor 10 personen) en sinds 2023 de ruime Robens Klondike Grande tenten. Deze tenten zijn ideaal voor het opzetten van tentenkampen voor schoolreisjes, sportevenementen, festivals, toernooien en gezellige slaapfeestjes. Bovendien vormt deze tent een uitstekend alternatief voor de traditionele legertent.

tenten bezorgd in heel NL

Of u nu slechts één groepstent wilt huren of een groter aantal nodig heeft, bij Kampera bent u aan het juiste adres. We bezorgen de tent bij u thuis in een compacte doos en na gebruik kunt u deze eenvoudig retourneren via een PostNL servicepunt in uw buurt. Voor grotere aantallen zorgen wij voor verzending per pallet.

RESPECT VOOR DE NATUUR

Bij Kampera Outdoor hechten we veel waarde aan het respecteren van de natuur. Laat geen afval achter en vermijd schade aan de omgeving. Zo dragen we bij aan het behoud van deze prachtige plekken voor toekomstige generaties.

Tenten huren BIJ KAMPERA OUTDOOR: HOE BEGIN JE?

Als je geïnspireerd bent om een tipi tent te huren bij Kampera Outdoor, bekijk dan onze selectie en kies de tent die het beste bij jouw groep past. Neem contact met ons op en we zorgen ervoor dat de tent op de gewenste locatie wordt afgeleverd

GROEPSTENT HUREN – COMFORT 

Kampera tentenverhuur is gespecialiseerd in tentenverhuur voor groepen. Voor het huren van grote aantallen tenten voor bijv. groepen van 10 – 300 personen kunt u bij ons terecht. Onze groepstenten zijn uitermate geschikt voor het opzetten van een tentenkamp voor bijv.

* schoolkampen

* sportevenementen

* festivals

* toernooien 

* slaapfeestjes

 We leveren de tent bij u thuis af en na gebruik retourneert u de tent eenvoudig via een postNL servicepunt bij in de buurt. Bij grote aantallen vervoeren wij de tenten per pallet. 

Tipi tenten huren – Comfort

De tipi complete groepstent is voorzien van een stevig vast grondzeil, heeft een lichtgewicht polyester doek en is geschikt voor maximaal 10 personen. Omdat deze tent slechts 2 stokken heeft (één in het midden en één bij de ingang) is de opzettijd slechts 15-20 minuten. Deze groepstent heeft een hoogte van 3,5 meter en een diameter van 5 meter.

Deze groepstent is te verzenden binnen Nederland, gemakkelijk te vervoeren vanwege het gewicht van slechts 15kg. 

Als pakket heeft de tent slechts een afmeting van ca. 25x25x90cm.

Tenten huren
Tenten huren

Voordelen tipi comfort
Tenten huren

Verzenden mogelijk

Wij versturen onze tenten als pakket. De tenten worden geleverd in een stevige doos. Na gebruik kunt u de tent inleveren bij een postNL punt bij u in de buurt

Opzettijd: 15 minuten

Deze tipi deluxe groepstent bevat slechts 2 stokken. De opzettijd is slechts 15 - 20 minuten. Zelfs voor de minder ervaren kampeerder 😉

10 personen

De tent is geschikt voor 10 personen. Hierdoor is de tent uitermate geschikt voor groepen.

Tarieven 2024

Weekendtarief

prijzen inclusief BTW
115
/stuk
  • weekend
  • Extra dagen huren - €20 / dag
  • borg €100,-
  • Bezorging mogelijk
Popular

Weektarief

Prijzen inclusief BTW
170
/ stuk


  • Week
  • Extra dagen huren - €20 / dag
  • borg €100,-
  • Bezorging mogelijk

Bezorging incl. retour

35
  • Standaard verzending per pakketpost (via koerier). We verzenden op woensdag. gem.Levertijd 1-2 dagen.
  • Meer zekerheid EXPRESS zending voor maar €20- extra. Jouw tent wordt een dag eerder verzonden.

Assortiment tenten huren

Tipi basic
Groepstent 6-7 pers.

Groepstent vanaf €110,- per weekend

Tipi comfort
Groepstent 10 pers.

Groepstent vanaf €115,- per weekend

Tipi deluxe
Groepstent 10 pers.

Groepstent vanaf €120,- per weekend

Robens klondike grande
10 pers

Groepstent vanaf €125,- per weekend
nieuw 2023
Tenten huren?
Neem dan contact op

!! Let op: Dit Formulier werkt niet voor iPhone
Stuur ons dan een mail naar info@kampera.nl !!