TIPI TENT HUREN

Tipi Tent Huren voor Schoolkamp, Sporttoernooi, Bruiloft of Kinderfeestje

Op zoek naar een tipi tent verhuur voor jouw schoolkamp, sporttoernooi, bruiloft of kinderfeestje? Dan ben je bij Kampera Outdoor aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie tipi tenten aan, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Je kan kiezen uit onze Basic (6-7 personen), Comfort (8-10 personen) en Deluxe (10 personen) tenten. Je hebt al een tipi tent vanaf €110,- per weekend.

Eenvoudig, Snel en Goedkoop: Tipi Tent Huren

Met een opzettijd van slechts 15 minuten kan je binnen no-time genieten van jouw tent. De Basic en Comfort tenten hebben een polyesterdoek en vaste grondzeilen, wat het opbouwproces moeiteloos maakt. Daarnaast heb je door het vaste grondzeil tijdens het kamperen geen last van regen of insecten wat de tent in kan komen. De deluxe tenten hebben een katoenen doek en losse grondzeilen. Een gedeelte van de tenten is reeds vervangen door tipi tenten met een vast grondzeil.

Snelle Bezorging in Heel Nederland

Laat jouw tipi tent gemakkelijk bezorgen en retourneren via Kampera Outdoor. Dit kan al vanaf €35 euro (inclusief retourzending). Wij bezorgen door heel Nederland zodat je de deur niet uit hoeft!

Huren voor Grote Groepen

Wil je een groot aantal tipi tenten huren? Ook dit is geen probleem! Wij hebben circa 50 tipi tenten op voorraad en deze kunnen wij per pallet afleveren op het door jou opgegeven adres. Met een opzet tijd van 15 minuten bouw je binnen mum van tijd jouw eigen tentenkamp.

Wacht daarom niet langer en informeer vandaag nog naar de beschikbaarheid. Klik hieronder op de afbeelding voor meer informatie over de desbetreffende tent. Ook zijn hier de prijzen per weekend of week weergegeven. 

 

 

Tipi tent basic
Groepstent 6-7 pers.

Groepstent vanaf €110,- per weekend

Tipi comfort
Groepstent 8-10 pers.

Groepstent vanaf €115,- per weekend

Tipi tent huren?
Neem dan Contact op

!! Let op: Dit Formulier werkt niet voor iPhone
Stuur ons dan een mail naar info@kampera.nl !!

0618779864​

Bereikbaar van 10:00 – 14.00

Adres: Speenkruid 12 / Roden

Email info@kampera.nl